Ablak-Ház Kereskedelmi Kft., Budapest

1 Vélemény
updated on 2017. szeptember 7.

Leírás

A nyílászárók bontás - beépítésén kívül, a fal sérülések eltüntetésén át, redőny, szúnyogháló szereléstől, a festéstől a burkolásig mindent vállalunk. Nem kell több szakembert keresnie, nem kell napokat a szervezésre szánnia. Mi mindenben segítünk! Hívjon minket bizalommal! Szerződését a helyszínen is megkötheti!


Cégleírás
Az eltelt idő alatt több típusú műanyag ablakot forgalmaztunk, nem titkolt céllal: kerestük a legjobbat! Különbség van műanyag és műanyag ablak között! Mégpedig a profilkonstrukciók kialakításainak tekintetében, melyek lényegesen befolyásolják a műszaki tulajdonságokat. Ügyfeleink visszajelzéseiből és a termékeink adottságaiból, valamint a vizsgálati eredményekből nyert tapasztalataink alapján, sikerült megállapodnunk egy típusnál. Több száz megelégedett ügyfelünk a REHAU német minőség mellett döntött, azóta újabb megrendelésekkel keresnek bennünket. Az egyre bővülő ügyfélkör kielégítése és a tevékenységi körünk kiszélesítése miatt 2005 - ben, megnyitottuk második nyílászáró bemutatótermünket Budapesten a XVII. Ker.-ben a keresztúri piacnál, a BKV buszvégállomása mellett: A kerületünkben egyre több család- és lakóház épül, melyeket az általunk gyártott és forgalmazott nyílászárók díszítenek.
Kulcsszavak:
Nyílászáró, Árnyékolástechnika, Bejárati ajtó, Beltéri ajtó, Műanyag ablak
Termékek
ablak, ajtó, műanyag nyílászáró
Szolgáltatási helyek
Magyarország
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Ablak-Ház Kereskedelmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Köszönet és elismerés

, more than 2 years ago

Családunkban két idős szülő lakásában (Csömör illetve Bpest.XI.ker.)az ablakok cseréjét végezte a cég. Az ajánlattétel, határidő, a termék minősége, a kifogástalan szakmai kivitelezés, gyors és precíz munka, és nem utolsósorban az a bizonyos korrekt vállalkozói, emberi magatartás, amelynél biztonságban érzi magát a MEGRENDELŐ (még akkor is ha ilyen műszaki területen egy kedves, barátságos(nem bratyizó), és felkészült NŐ a cégvezető (előítéletek elvetendők). A kivitelezés végeredményét élvező, két idős (85 és 90 éves) ember sűrűn és jószívvel emlegeti a kivitelezést végző szakembert (Spitzer Imi)is. Ár és minőség arányos volt. Valószínűleg "használt kocsit is mernék venni a cégtől"..!!!! (azt mondják, manapság ez a legnagyobb elimerés !?)....Megérdemlik. Jó szívvel ajánljuk a céget másoknak is. A két Megrendelő és öt különálló háztartásban élő összes családtagja nevében Üdvözlettel K.K.
## osszuk meg az elismerést másokkal is...
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Ablak-Ház Kereskedelmi Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Péter Kőrösi
Más

Üzenet küldése

06-70-413-9450

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Hasonló cégek a közelben

  1. Sümegvár U. 8.
   1118  Budapest
   (20) 951 9755
  2. Kérő U. 18.
   1112  Budapest
   (20) 597 5970
  3. Rimaszombati Út 17
   1118  Budapest
  4. Rimaszombati Út 17.
   1118  Budapest
   (20) 501 1528
  5. Budapesti Út 93
   2040  Budaörs
   (23) 444 391
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete