A Nyelviskola, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

ZOLGÁLTATÁSOK . Az A Nyelviskola jelenleg 5 szolgáltatást kínál. Kérjük tekintse meg választékunkat a menü segítségével. On-line teszt - Segítségével az Ön nyelvi szintjének / kompetenciájának pontos képét kaphatja. A teszt értékelése alapján rögtön tud választani a tanfolyam kínálatunkból.
Angol Teszt 1. kezdőtől középfokig mér, Angol Teszt 2. középfok felett, közép- és felsőfokú tanfolyamokhoz ajánljuk. Fun Club - Szeretné felfrissíteni vagy szinten tartani nyelvtudását szórakoztatóan? Válassza a FUN CLUB-ot! EU tanfolyam - Az Európai Unió tagjai lettünk.
Ön fel van készülve rá? Tanuljon az Unióról angol nyelven, hiszen ezekre az információkra a mindennapokban és munkája során is szükség lesz. Egyéb nyelvi szolgáltatások ->Nyelvi átvilágítás - Ön vagy cége dolgozóinak nyelvi kompetencia-felmérése vizsgakötelezettség nélkül. Pontos képet kaphat erősségeiről és hiányosságairól. ->Lektorálás - Angol nyelvi szövegek lektorálása anyanyelvi tanárokka


Cégleírás
Az A Nyelviskola bemutatkozása Iskolánk 2002. májusában alakult meg. Fiatal kora ellenére úgy érezzük, jelentős szakmai háttérrel rendelkezünk Az iskola vezetése és tanári kara ugyanis a korábbi Bell Iskolák munkatársaiból alakult, amely 1990. óta folyamatosan működött Magyarországon. A változtatás egyedüli oka, hogy a Bell International 2002.
év elején úgy döntött, hogy nem folytatja itteni tevékenységét, hanem kivonul Magyarországról. Aki kicsit otthonosan mozog az angoltanítás világában, tudja, hogy ez az iskola híres volt a jó tanárairól és tanfolyamairól mind a gyermek-, mind a felnőtt oktatás terén. Kiemelkedő eredményeit mind meg kívánjuk tartani és reméljük, hogy ÖN, kedves látogatónk, hamarosan az A Nyelviskola hallgatója lesz. Iskolánk tanárai kivétel nélkül egyetemet végzett és tanári képzettséggel rendelkező angol anyanyelvű és magyar szakemberek.
Az A Nyelviskola mintegy 35 oktatóval indult, akik "nyitott" és kihelyezett, céges tanfolyamainkon tanítanak. A Nemzeti Felnőttképzési Intézet Az A Nyelviskolát és nyelvi programját 2003-ban akkreditálta. Intézmény-akkreditációs lajstromszám: 0539, program-akkreditációs lajstromszám: PL-188. Így Ön a nyitott tanfolyamainkon ÁFA mentesen tanulhat, és a képzési díjának 30%-át visszaigányelheti adójából.
Kulcsszavak:
Nyelvoktatás, Nyelviskola, Nyelvvizsga, Nyelv, Szakmai, Nyelvtanítás, Intenzív, Nyelvi, Language, Cambridge, BGF, Közgáz, Fce, Távoktatás, English, School, Magánoktatás, Certificate, Tanfolyam, Magánóra, Oktatás, Sport, Hungary, Egyéni, Egyetem, Tábor, Üzleti, Nyári tábor, Iskolák, Céges, Gazdasági, Foiskola, Vállalati, Nyári, First, Magán, Bell, Cae, Corvinus, Nyelvi tábor, British, Advanced, Cpe, Council, Esol, Közgazdaságtudományi, Proficiency, Sporttáborok
A Nyelviskola a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: A Nyelviskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Fény Utca 10.
  1024  Budapest
  (1) 214 5355
 2. Lövőház U. 23.
  1024  Budapest
  (1) 315 0447
 3. Széna Tér 1/A.
  1015  Budapest
  (1) 202 1872
 4. Széna Tér 7.
  1015  Budapest
  (1) 213 5722
 5. Moszkva tér 17.
  1122  Budapest
  (1) 201 8088
 6. Moszkva Tér 17.
  1122  Budapest
  (1) 201 8088
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete