Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu, Budapest

Cím:
Budapest Iii. Ker.
Irányítószám/Település:
1037 Budapest
Megye:
Pest
Weboldal:
Email:
info@uvegpalota.hu
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Ékszerek üvegből, üveggyöngyből, egyedi üveggyöngyből (lámpaüveg). Ékszerek a mindennapokra. Esküvői és báli ékszergarnitúrák. Üvegvirág, üvegfigura, Swarovski kristállyal díszített ajándékok. Szezonális (karácsonyi, húsvéti, Valentin napi, stb.) ajánlatok.

Cégleírás
Az Üvegpalota fő profilja igényes kivitelű, üvegből készült ékszerek kiskereskedelmi forgalmazása. Az ékszerválaszték kialakításában alapvető törekvése, hogy sokféle stílusú és ízlésvilágnak megfelelő modelleket kínáljon kis sorozatban és elfogadható áron. Az ékszerek üvegből, üveggyöngyből, egyedi üveg (lámpaüveg) elemekből és nikkelmentes fém vagy ezüst alkatrészekből készülnek. Jellemzőjük a magas kézimunkaigény.
Túlnyomó többségük Csehország több évszázados hagyományokkal rendelkező üvegvidékéről származnak, de a kínálatban magyar üvegművesek és népi iparművészek művei is megtalálhatóak. Az ékszerválaszték minden alkalmat lefed, a mindennapi viselettől a színházi és esküvői modelleken keresztül a báli ékszerekig. Ékszerkategóriák: o Nyakláncok o Karkötők o Fülbevalók, klipszek o Ékszergarnitúrák o Brossok o Rózsafüzérek Az Üvegpalota az ékszerek mellett dísz- és ajándéktárgyakat is kínál, szintén széles skálán mozogva: o Üvegvirágok o Vésett kristálytárgyak o Vázák o Gyertyatartók o Üvegszobrok o Üvegfigurák o Hógömbök Az Üvegpalota a termékek beszerzése során közvetlenül a gyártóktól vásárol, így biztosítja a termékek megfizethető árszínvonalát.
A webáruházban (www.uvegpalota.hu) minden termék megtalálható, pontos leírással és a termék tulajdonságainak (szín, anyag, méret) részletes megadásával. Az Interneten megrendelt termékek fizethetők utánvéttel, átutalással, bankkártyával és 90 %-uk 48 órán belül eljut a vásárlókhoz.

Gazdasági információk

Cégalapítás dátuma
2006.

Vélemények

Szalai Lucia
5 Csillagok

ünnepekre

, 2009. december 12.

fenomenális!!minden ünnepre találok itt ékszert gyors kiszolgálás segítőkész eladó és mendenekelőtt győnyörű ékszerek! Nekem ha hirtelen kiszolgálás kell azonnal ide fordulok tanácsokért és termékekért!
Címkék: ## esküvői és báli ékszergarnitúrák. üveg virág# üvegfigura# hógömb# vésett kristály dísztárgyak. szezonális (karácsonyi# húsvétiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

Szeretlek
Szív küldi ajándékok
Az Üvegpalota „Szív küldi” ajándékai romantikus hangulatú üveg- vagy kristály nyakláncok, mókás üvegfigurák, üvegszobrok, üvegvirágok. Kedvesen romantikus, természet-közeli motívumok jellemzik ezt a válogatást, amelyeknek eredete több száz évre vezethető vissza, de talán a Viktoriánus
Termékleírás
Hableány
Alkalmi ékszer garnitúrák
Amilyen változatosak az alkalmak és az egyedi elvárások, olyan széles az alkalmi ékszergarnitúrák választéka is. Az üveggyöngyök minden különösebb többlet hókusz-pókusz nélkül is szépen szórják a fényt.
Termékleírás
Fekete
Rózsafüzérek
A rózsafüzér a katolikus egyházban az ún. rózsafüzér imádsághoz használatos eszköz. Fő eleme egy kereszt és a gyöngyök, amelyek meghatározott szabályszerűség szerint követik egymást. A keresztet egy különálló gyöngyszem követi, majd három egymáshoz közelebb álló gyöngyszem, majd ismét egy
Termékleírás
Jégvirág
Üvegvirágok
A szép, színes üvegvirágok – stílustól függően – vidám színfoltjai, vagy elegáns díszei a szobának. Nem hervadnak el és így hosszú évek múlva őrzik az emlékeket. A szép színes üvegvirágok egy része úgy készül, hogy egy gázégő előtt a felmelegített üvegből szirmokat és leveleket formáznak
Termékleírás
Diána
Esküvői ékszerek
Ékszer garnitúra esküvőre, ha Te vagy a menyasszony, ha Te vagy a koszorúslány, ha Te vagy az, aki valóban hasznos ajándékkal szeretnéd meglepni az arát. Az esküvők nagy divatja a fehér vagy krém (pezsgő, ekrü) színű gyöngy ékszer és a kristály, igazodva a ruha színéhez.
Termékleírás
Jávorszarvas
Üvegfigurák és üvegszobrok
Üvegfigurák és üvegszobrok sokféle stílusban. Színesek, vagy áttetszőek, mókásak, vagy komolyak, kicsik, vagy nagyok. Amilyet csak szeretnél … Az apró, színes üvegfigurák ún. lámpaüveg technikával, kézzel készülnek. Általában vidámak és kedves hangulatúak, mint pl.
Termékleírás
Bika
Dísztárgyak Swarovski kristállyal
A Swarovki kristállyal díszített, krómozott vagy aranyozott acél figurák (csillagjegyek, állatok, hangszerek, stb.) magas minőségű, kreatív ajándékok.
Termékleírás

Hasonló cégek a közelben

 1. ----
  1031  Budapest
 2. Zaránd U. 1.
  1031  Budapest
 3. Rákóczi Utca 36.
  1039  Budapest
 4. Bécsi út 267
  1037  Budapest
 5. Karácsony Sándor Utca 14.
  1039  Budapest
 6. Szentendrei út 34
  1035  Budapest