Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu, Budapest

Cégnév:
Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu
Cím:
Budapest Iii. Ker.
Irányítószám/Település:
1037 Budapest
Megye:
Pest
Weboldal:
Email:
info@uvegpalota.hu
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Ékszerek üvegből, üveggyöngyből, egyedi üveggyöngyből (lámpaüveg). Ékszerek a mindennapokra. Esküvői és báli ékszergarnitúrák. Üvegvirág, üvegfigura, Swarovski kristállyal díszített ajándékok. Szezonális (karácsonyi, húsvéti, Valentin napi, stb.) ajánlatok.


Képek hozzáadása

Cégleírás
Az Üvegpalota fő profilja igényes kivitelű, üvegből készült ékszerek kiskereskedelmi forgalmazása. Az ékszerválaszték kialakításában alapvető törekvése, hogy sokféle stílusú és ízlésvilágnak megfelelő modelleket kínáljon kis sorozatban és elfogadható áron. Az ékszerek üvegből, üveggyöngyből, egyedi üveg (lámpaüveg) elemekből és nikkelmentes fém vagy ezüst alkatrészekből készülnek. Jellemzőjük a magas kézimunkaigény.
Túlnyomó többségük Csehország több évszázados hagyományokkal rendelkező üvegvidékéről származnak, de a kínálatban magyar üvegművesek és népi iparművészek művei is megtalálhatóak. Az ékszerválaszték minden alkalmat lefed, a mindennapi viselettől a színházi és esküvői modelleken keresztül a báli ékszerekig. Ékszerkategóriák: o Nyakláncok o Karkötők o Fülbevalók, klipszek o Ékszergarnitúrák o Brossok o Rózsafüzérek Az Üvegpalota az ékszerek mellett dísz- és ajándéktárgyakat is kínál, szintén széles skálán mozogva: o Üvegvirágok o Vésett kristálytárgyak o Vázák o Gyertyatartók o Üvegszobrok o Üvegfigurák o Hógömbök Az Üvegpalota a termékek beszerzése során közvetlenül a gyártóktól vásárol, így biztosítja a termékek megfizethető árszínvonalát.
A webáruházban (www.uvegpalota.hu) minden termék megtalálható, pontos leírással és a termék tulajdonságainak (szín, anyag, méret) részletes megadásával. Az Interneten megrendelt termékek fizethetők utánvéttel, átutalással, bankkártyával és 90 %-uk 48 órán belül eljut a vásárlókhoz.

Kulcsszavak:

Nyaklánc, Fülbevaló, Bizsu, Karkötő, Gyöngy, Gyűrű, Divatékszer, Kristály, Ékszergarnitúra, Swarovski, Klipsz, Üvegékszer, Függő, Medálok, Swarovski Kristály, Üveggyöngy, Alkalmi Ékszer, Charm, Karláncok, Kitűző, Karácsonyi Ajándék, Üvegfigura, Esküvői Ékszerek, Ajándék, Ajándéktárgy, Esküvő, Üveg, Névnap, Karácsony, Menyasszony, Szalagavató, Bross, Egyedi Ajándék, Nyakörv, Valentin Nap, Kegytárgy, Fejdísz, Kereszt, Ajándékcsomag, Évforduló, Születésnapok, Anyák Napja, Nyak, Születésnapi Ajándék, Ólomkristály, Rózsafüzér, Tiara, Nőnap, Névnapi Ajándék, Diadém, Üveg Virág, Valentin Napi Ajándék, Kristály Ékszer, Ékszer Szett, Anyák Napi Ajándék, Ajándék Évfordulóra, Elegáns Ékszer, Strassz Ékszer, Menyasszonyi Ékszerek, Choker, Báli Ékszer, Nőnapi Ajándék, Lámpaüveg

Szolgáltatási helyek

www.uvegpalota.hu - az egész országban!

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • MasterCard
 • Visa
 • Banki átutalás

A Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégalapítás dátuma
11 szept. 2006

Kapcsolattartó személyek

Sasvári Anna - Más

Email
Üzenet küldése

Vélemények

Szalai Lucia
5 Csillagok

ünnepekre

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

fenomenális!!minden ünnepre találok itt ékszert gyors kiszolgálás segítőkész eladó és mendenekelőtt győnyörű ékszerek! Nekem ha hirtelen kiszolgálás kell azonnal ide fordulok tanácsokért és termékekért!
Címkék: ## esküvői és báli ékszergarnitúrák. üveg virág# üvegfigura# hógömb# vésett kristály dísztárgyak. szezonális (karácsonyi# húsvéti
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

Fekete
Rózsafüzérek A rózsafüzér a katolikus egyházban az ún. rózsafüzér imádsághoz használatos eszköz. Fő eleme egy kereszt és a gyöngyök, amelyek meghatározott szabályszerűség szerint követik egymást. A keresztet egy különálló gyöngyszem követi, majd három egymáshoz közelebb álló gyöngyszem, majd ismét egy

Jégvirág
Üvegvirágok A szép, színes üvegvirágok – stílustól függően – vidám színfoltjai, vagy elegáns díszei a szobának. Nem hervadnak el és így hosszú évek múlva őrzik az emlékeket. A szép színes üvegvirágok egy része úgy készül, hogy egy gázégő előtt a felmelegített üvegből szirmokat és leveleket formáznak

Diána
Esküvői ékszerek Ékszer garnitúra esküvőre, ha Te vagy a menyasszony, ha Te vagy a koszorúslány, ha Te vagy az, aki valóban hasznos ajándékkal szeretnéd meglepni az arát. Az esküvők nagy divatja a fehér vagy krém (pezsgő, ekrü) színű gyöngy ékszer és a kristály, igazodva a ruha színéhez.

Jávorszarvas
Üvegfigurák és üvegszobrok Üvegfigurák és üvegszobrok sokféle stílusban. Színesek, vagy áttetszőek, mókásak, vagy komolyak, kicsik, vagy nagyok. Amilyet csak szeretnél … Az apró, színes üvegfigurák ún. lámpaüveg technikával, kézzel készülnek. Általában vidámak és kedves hangulatúak, mint pl.

Bika
Dísztárgyak Swarovski kristállyal A Swarovki kristállyal díszített, krómozott vagy aranyozott acél figurák (csillagjegyek, állatok, hangszerek, stb.) magas minőségű, kreatív ajándékok.

Összes termék megtekintése

Hasonló cégek a közelben

 1. ----
  1031  Budapest
 2. Zaránd U. 1.
  1031  Budapest
 3. Rákóczi Utca 36.
  1039  Budapest
 4. Bécsi út 267
  1037  Budapest
 5. Karácsony Sándor Utca 14.
  1039  Budapest
 6. Szentendrei út 34
  1035  Budapest