Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu, Budapest

1 Vélemény
Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu
Budapest Iii. Ker.
1037 Budapest
Pest
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégalapítás dátuma
11 szept. 2006

Leírás

Ékszerek üvegből, üveggyöngyből, egyedi üveggyöngyből (lámpaüveg). Ékszerek a mindennapokra. Esküvői és báli ékszergarnitúrák. Üvegvirág, üvegfigura, Swarovski kristállyal díszített ajándékok. Szezonális (karácsonyi, húsvéti, Valentin napi, stb.) ajánlatok.

 1. Akciós Termékek
 2. Kedvezmények
 3. Műanyag
 4. Products
 5. Vásárlási Feltételek
 6. Újdonságok

Cégleírás
Az Üvegpalota fő profilja igényes kivitelű, üvegből készült ékszerek kiskereskedelmi forgalmazása. Az ékszerválaszték kialakításában alapvető törekvése, hogy sokféle stílusú és ízlésvilágnak megfelelő modelleket kínáljon kis sorozatban és elfogadható áron. Az ékszerek üvegből, üveggyöngyből, egyedi üveg (lámpaüveg) elemekből és nikkelmentes fém vagy ezüst alkatrészekből készülnek. Jellemzőjük a magas kézimunkaigény.
Túlnyomó többségük Csehország több évszázados hagyományokkal rendelkező üvegvidékéről származnak, de a kínálatban magyar üvegművesek és népi iparművészek művei is megtalálhatóak. Az ékszerválaszték minden alkalmat lefed, a mindennapi viselettől a színházi és esküvői modelleken keresztül a báli ékszerekig. Ékszerkategóriák: o Nyakláncok o Karkötők o Fülbevalók, klipszek o Ékszergarnitúrák o Brossok o Rózsafüzérek Az Üvegpalota az ékszerek mellett dísz- és ajándéktárgyakat is kínál, szintén széles skálán mozogva: o Üvegvirágok o Vésett kristálytárgyak o Vázák o Gyertyatartók o Üvegszobrok o Üvegfigurák o Hógömbök Az Üvegpalota a termékek beszerzése során közvetlenül a gyártóktól vásárol, így biztosítja a termékek megfizethető árszínvonalát.
A webáruházban (www.uvegpalota.hu) minden termék megtalálható, pontos leírással és a termék tulajdonságainak (szín, anyag, méret) részletes megadásával. Az Interneten megrendelt termékek fizethetők utánvéttel, átutalással, bankkártyával és 90 %-uk 48 órán belül eljut a vásárlókhoz.
Kulcsszavak:
Bizsu, Nyaklánc, Fülbevaló, Gyűrű, Kristály, Karkötő, Divatékszer, Swarovski, Ékszergarnitúra, Klipsz, Üvegékszer, Medálok, Üveggyöngy, Tiara, Függő, Swarovski kristály, Alkalmi ékszer, Charm, Esküvői ékszerek, Karláncok, Ajándéktárgy, Gyöngy, Karácsonyi ajándék, Üvegfigura, Ajándék, Kitűző, esküvő, Üveg, Menyasszony, Karácsony, Névnap, Szalagavató, Egyedi ajándék, Kegytárgy, Nyakörv, Kereszt, Valentin nap, Bross, Ajándékcsomag, Fejdísz, Születésnapok, Évforduló, Nyak, Születésnapi ajándék, Anyák napja, Ólomkristály, Névnapi ajándék, Diadém, Rózsafüzér, Nőnap, Nőnapi ajándék, Valentin napi ajándék, Üveg virág, Kristály ékszer, Ékszer szett, Ajándék évfordulóra, Anyák napi ajándék, Elegáns ékszer, Báli ékszer, Choker, Lámpaüveg, Menyasszonyi ékszerek, Strassz ékszer
Szolgáltatási helyek
Www.Uvegpalota.Hu - Az Egész Országban!
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

ünnepekre

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

fenomenális!!minden ünnepre találok itt ékszert gyors kiszolgálás segítőkész eladó és mendenekelőtt győnyörű ékszerek! Nekem ha hirtelen kiszolgálás kell azonnal ide fordulok tanácsokért és termékekért!
## esküvői és báli ékszergarnitúrák. üveg virág# üvegfigura# hógömb# vésett kristály dísztárgyak. szezonális (karácsonyi# húsvéti
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Sasvári Anna
Más

Üzenet küldése

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek

Fekete
Rózsafüzérek A rózsafüzér a katolikus egyházban az ún. rózsafüzér imádsághoz használatos eszköz. Fő eleme egy kereszt és a gyöngyök, amelyek meghatározott szabályszerűség szerint követik egymást. A keresztet egy különálló gyöngyszem követi, majd három egymáshoz közelebb álló gyöngyszem, majd ismét egy

Jégvirág
Üvegvirágok A szép, színes üvegvirágok – stílustól függően – vidám színfoltjai, vagy elegáns díszei a szobának. Nem hervadnak el és így hosszú évek múlva őrzik az emlékeket. A szép színes üvegvirágok egy része úgy készül, hogy egy gázégő előtt a felmelegített üvegből szirmokat és leveleket formáznak

Diána
Esküvői ékszerek Ékszer garnitúra esküvőre, ha Te vagy a menyasszony, ha Te vagy a koszorúslány, ha Te vagy az, aki valóban hasznos ajándékkal szeretnéd meglepni az arát. Az esküvők nagy divatja a fehér vagy krém (pezsgő, ekrü) színű gyöngy ékszer és a kristály, igazodva a ruha színéhez.

Jávorszarvas
Üvegfigurák és üvegszobrok Üvegfigurák és üvegszobrok sokféle stílusban. Színesek, vagy áttetszőek, mókásak, vagy komolyak, kicsik, vagy nagyok. Amilyet csak szeretnél … Az apró, színes üvegfigurák ún. lámpaüveg technikával, kézzel készülnek. Általában vidámak és kedves hangulatúak, mint pl.

Bika
Dísztárgyak Swarovski kristállyal A Swarovki kristállyal díszített, krómozott vagy aranyozott acél figurák (csillagjegyek, állatok, hangszerek, stb.) magas minőségű, kreatív ajándékok.
Összes termék megtekintése
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. ----
  1031  Budapest
 2. Bojtár U. 36
  1037  Budapest
 3. Vízimolnár Utca 9
  1031  Budapest
 4. Amfiteátrum U. 17
  1031  Budapest
 5. Szentendrei Út 115
  1033  Budapest
 6. Vízimolnár Utca 29
  1031  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete