Ökorex-Bio Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Az Ökorex-bio Kft. 1999-ben alakult, azóta folyamatosan növekvő területen ? amely jelenleg 150 hektár ? folytat minősített biotermelést.


Cégleírás
A gazdaság jelentős hányadán gabonatermesztés folyik, amely magába foglalja mind az étkezési, mind a takarmány céljára termelt kalászosokat, ezen kívül napraforgót, takarmányborsót, szálastakarmányokat ? elsősorban lucernát - termelünk. A farmhoz 20 ha gyümölcsös is tartozik, amelynek fele kajszi, fele meggy, ezek mellett folyamatban van mogyoró és dió telepítése. A piaci igényeknek megfelelően a közelmúltban kialakítása került zöldségkertészetünk, amely idény szerinti friss árut biztosít. Állattenyésztési részlegünk a sertéságazatra, ezen belül a mangalicatenyészetre alapul, emellett biocsirke nevelést is folytatunk, és ez évben kezdjük a juhászat kialakítását.
Tevékenységi körünket kiszélesítettük a házhozszállítással is, amelynek keretében mind saját, mind partnereink biotermékeit értékesítjük. Mi is az a biotermék? Biotermék az a növényi vagy állati eredetű élelmiszer, amelyet az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítottak elő. A bio- illetve organikus gazdálkodás jelenleg a törvényileg szigorúan szabályozott és ellenőrzött ökogazdálkodást jelenti.
A bioélelmiszerek előállítása során csak természetes eredetű anyagok használhatók fel mind a növényvédelem, mind a tápanyagutánpótlás terén, így egészségre káros anyagok be sem kerülhetnek a termékbe. A biotermékeket helytelenül gyakran azonosítják reform- vagy natúrélelmiszerekkel. Az utóbbiak azonban kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól többnyire mentes élelmiszerek, de nem garantált, hogy nem tartalmaznak egészségre káros szermaradványokat.
Kulcsszavak:
Food, Diabetikus, Bio zöldség, Vegetárius, Élelmiszer, Malomipar, Gluténmentes, Termelés, Biotermékek, Bioétrend, Bio élelmiszer, Mangalica, Bio alapanyag, Vegetáriánus, Étrend, Egészség, Állattenyésztés, Növénytermesztés, Gyermek, Mezogazdaság, Házhozszállítás, Rendelés, Shop, Étkeztetés, Étkezés, Online, Gabona, Bio, Életmód, Egészséges, Natúr, Öko, Vegán, Tojásmentes, Term, Vegetarian, Biocsirke, Biotermelés, Biofood, Bioházhozszállítás, Fehérjeérzékeny, Házicsirke, Okohazhozszallitas, Okotermeles, Okozoldseg, Szójaital, Szójaételek, Tejfehérjementes, Élesztomentes, Élesztőmentes, Ökofood, Ökorex
Termékek
Biotermék, Lekvár, Mangalicatermék, Meggy, Méz, Zöldség, Gyümölcs
Ökorex-Bio Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ökorex-Bio Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagy Lajos Király Útja 212
  1141  Budapest
  (1) 273 0966
 2. Nagy Lajos király útja 191.
  1149  Budapest Xiv.
  06 20 823 7783
 3. Nagy Lajos Király Útja 168.
  1149  Budapest
  (30) 686 3103
 4. Nagy Lajos Király Útja 156.
  1149  Budapest
  (1) 220 3268
 5. Kassai Utca 81
  1142  Budapest
  (1) 368 6571
 6. KASSAI TÉR 10.
  1065  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete