Építész Tervezés - Nagy István Attila, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Építész tervezés, építészeti tervezés, gépész tervezés, gépészeti tervezés, látvány tervezés, látványtervezés - Családi házak, társasházak, átalakítások, bővítések, tetőtér beépítések komplett tervezése. Online ajánlatkérés, minden egy helyen


Cégleírás
ÉPÍTÉSZ TERVEZÉS Fontos, hogy olyan épített környezet vegyen bennünket körül, mely minőségi életteret biztosít mindennapjainkhoz. Ennek alapjait már a koncepció megalkotásakor, az építészeti program kialakításakor le kell fektetni. A tervezés nem más, mind összhang teremtés. Összhang a racionális elvárások, a funkcionalitás, a gazdaságosság és az esztétika között. Legyen szó akár a legkisebb átalakításról, vagy egy teljes épület megtervezéséről, az elv és a végcél ugyanaz: rend teremtése.
Ebben nyújtunk megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást. Vállaljuk komplett építési engedélyezési és kiviteli tervek, továbbá mindennemű építészeti tervdokumentáció készítését. Legyen szó családi házról, ikerházról, többlakásos társasházról, meglévő épület átalakításáról, bővítéséről, tetőtér beépítésről, vagy bármely egyéb funkciójú épületről, a feladat számunkra ugyanaz: a megrendelő maximális megelégedését szolgáló, igényes építészeti megoldás megtalálása. Munkánk során szem előtt tartjuk a kor elvárásainak megfelelő megjelenést, az energiatudatos tervezést, továbbá a korszerű építőanyagok, technológiák és műszaki megoldások alkalmazását.
Építészeti tervezésre nálunk kérhet ajánlatot, vagy témához kapcsolódó kérdése esetén emailben bővebb tájékoztatást. Fórumunkon kérdéseket tehet fel, olvashatja aktuális témákra adott válaszainkat, továbbá megtekintheti a vonatkozó jogszabályokat.
Kulcsszavak:
Építészeti tervezés, Építész, Építész tervezés, Építési engedély, Látványterv, Ingatlan, TERVEZÉS, HÁZ, Családi ház, Társasház, Terv
Építész Tervezés - Nagy István Attila a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Építész Tervezés - Nagy István Attila

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. BUDAFOK
  1222  Budapest
 2. Avar U. 7.
  1222  Budapest
  (1) 226 7882
 3. Panoráma U. 31
  1221  Budapest
  (1) 226 7530
 4. Csokonai Utca 15
  1222  Budapest
  (1) 424 5060
 5. Széchenyi Utca 13
  1222  Budapest
  (1) 227 8942
 6. Promontor U. 36.
  1222  Budapest
  (56) 420 123
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete