Áfonya Grafikai Stúdió, Budapest

Leírás

Az igényesség a siker alapja, hisz minőséget tükröz. A minőség pedig bizalmat kelt. Ha annyi időt és energiát fordít vállalkozása felfuttatásába, mért ne lenne igényes éppen cége vizuális megjelenéseivel szemben? Egy sikeres céges arculat elengedhetetlen kelléke például egy stílusos, karakteres logó és egy markáns színvilág, amire mindenki emlékszik majd...Hirdetése, szórólapja vagy plakátja sem lehet hatékony, egyértelmű üzenet nélkül, melyet egy jól átgondolt vizuális ötlet hordoz és egy intelligens, figyelemfelkeltő szlogen erősít.
Az Áfonya Grafikai Stúdió egy Iparművészeti Főiskolát végzett reklámgrafikus szemével, szaktudásával, kreativitásával és alázatával áll minden rábízott feladathoz. A stúdió grafikai munkáinak széles palettáján megtalálható a logó vagy arculattervezéstől a csomagolásgrafikán át az image kampányig (image hirdetés, szórólap, óriásplakát stb.) sokféle tevékenység, beleértve akár a könyvborító tervezést is. Megtisztelne vele, ha megtekintené referenciáimat!


Kulcsszavak:
Reklámgrafika, Óriásplakát, Céges arculat, Szórólap tervezés, Szlogen, Csomagolásgrafika, Grafikai műhely, Alkalmazott grafika, Display, Arculattervezés, Grafikai stúdió, Logó, Logó tervezés, Grafikai munka, Grafikai tervezés, Névjegykártya, Embléma, Festés, Design, Arculat, Meghívó, Csendélet, Tájkép, Wobbler, Attrap, Szabadkézi rajz, Könyvborító tervezés, Címke tervezés, City light-poszter, Headline, Image hirdetés, Image kampány, Kisarculatterv, Portré rajzok
Áfonya Grafikai Stúdió a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Áfonya Grafikai Stúdió

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Állás U. 40
  1162  Budapest
  (70) 427 8346
 2. ÁRPÁDFÖLDI ÚT 172.
  2141  Csömör
  (1) 401 45 14
 3. Margit U. 114.
  1165  Budapest
  (20) 941 6100
 4. Margit Utca 102
  1162  Budapest
 5. Centenárium Sétány 5
  1162  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete