Á FOTEX-OFOTÉRT KFT, Budapest

1 Vélemény
Á FOTEX-OFOTÉRT KFT
Nagy Jenő U. 12.
1525 Budapest - XII. Kerület, Hegyvidék
(1) 202 2400
(1) 202 2451
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Ofotért 171. Sz. bolt

Leírás

Küldetésünk: A Fotex 1984 évi megalakulása óta minőségi termékek gyártását és forgalmazását, színvonalas szolgáltatások nyújtását, valamint a mindenkori igények és lehetőségek figyelembe vételével kialakított vagyon kezelését tartja feladatának. Ahol erre lehetőség nyílt és a Társaság alapvető adottságával összeegyeztethető, vállalatok akvizícióját hajtottuk végre, ahol pedig szükségesnek láttuk, összeolvadásokkal vagy egyes vállalatok értékesítésével korszerűsítettük portfoliónk


Cégleírás
Küldetésünk: A Fotex 1984 évi megalakulása óta minőségi termékek gyártását és forgalmazását, színvonalas szolgáltatások nyújtását, valamint a mindenkori igények és lehetőségek figyelembe vételével kialakított vagyon kezelését tartja feladatának. Ahol erre lehetőség nyílt és a Társaság alapvető adottságával összeegyeztethető, vállalatok akvizícióját hajtottuk végre, ahol pedig szükségesnek láttuk, összeolvadásokkal vagy egyes vállalatok értékesítésével korszerűsítettük portfoliónkat. Végül, de nem utolsó sorban egy jelentős működő ingatlanállományt alakítottunk ki, amely az évek folyamán meghatározó, húzó ágazattá vált a Fotex portfolióján belül.
Idegen nyelvű leírás
Fotex Rt. is a Hungary-based holding company active in a variety of retailing, wholesaling, manufacturing and property management activities, among others. The Company is operational through a group of subsidiaries located in Hungary and Cyprus such as Ajka Kristaly Kft., Azur Rt., Balaton Butorgyar Rt., Fotex Cosmetics Kft., Dalia Kft., Fotexnet Kft., Primo Rt.
and Sigma Kft. Its product range includes photo services and equipment, crystal ware, furniture and housing equipment, cosmetics, clothing and electrical and stationery goods.
It is headquartered in Budapest, Hungary.
Kulcsszavak:
Ingatlanközvetítés, Ingatlankezelés, Bútor, Mobiltelefon, Kozmetikai termékek, Fotótechnika, Kristály, Könyv és Zenemukiadó
Á FOTEX-OFOTÉRT KFT a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Kocsis László
Nem szeretem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Akihez huz a szívem amiatt nem szeretem amugy is magas árak jellemzik! Elég gazdag már így is a tulaj várszegi úr! Sztem most már eltünhetne a piacról!
## vissza mindent gyorsan
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Á FOTEX-OFOTÉRT KFT részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagy Jenő Utca 12
  1126  Budapest
 2. Nagy Jenő Utca 12
  1126  Budapest
 3. Csörsz Utca 49-51.
  1124  Budapest
 4. Csörsz U. 45.
  1124  Budapest
 5. Kiss János Alt. Utca 48./B.
  1126  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete