Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu, Budapest

Budapest Iii. Ker.
1037 Budapest
Pest
Weboldal:
E-mail:
info@uvegpalota.hu
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Ékszerek üvegből, üveggyöngyből, egyedi üveggyöngyből (lámpaüveg). Ékszerek a mindennapokra. Esküvői és báli ékszergarnitúrák. Üvegvirág, üvegfigura, Swarovski kristállyal díszített ajándékok. Szezonális (karácsonyi, húsvéti, Valentin napi, stb.) ajánlatok.

Cégleírás
Az Üvegpalota fő profilja igényes kivitelű, üvegből készült ékszerek kiskereskedelmi forgalmazása. Az ékszerválaszték kialakításában alapvető törekvése, hogy sokféle stílusú és ízlésvilágnak megfelelő modelleket kínáljon kis sorozatban és elfogadható áron. Az ékszerek üvegből, üveggyöngyből, egyedi üveg (lámpaüveg) elemekből és nikkelmentes fém vagy ezüst alkatrészekből készülnek. Jellemzőjük a magas kézimunkaigény.
Túlnyomó többségük Csehország több évszázados hagyományokkal rendelkező üvegvidékéről származnak, de a kínálatban magyar üvegművesek és népi iparművészek művei is megtalálhatóak. Az ékszerválaszték minden alkalmat lefed, a mindennapi viselettől a színházi és esküvői modelleken keresztül a báli ékszerekig. Ékszerkategóriák: o Nyakláncok o Karkötők o Fülbevalók, klipszek o Ékszergarnitúrák o Brossok o Rózsafüzérek Az Üvegpalota az ékszerek mellett dísz- és ajándéktárgyakat is kínál, szintén széles skálán mozogva: o Üvegvirágok o Vésett kristálytárgyak o Vázák o Gyertyatartók o Üvegszobrok o Üvegfigurák o Hógömbök Az Üvegpalota a termékek beszerzése során közvetlenül a gyártóktól vásárol, így biztosítja a termékek megfizethető árszínvonalát.
A webáruházban (www.uvegpalota.hu) minden termék megtalálható, pontos leírással és a termék tulajdonságainak (szín, anyag, méret) részletes megadásával. Az Interneten megrendelt termékek fizethetők utánvéttel, átutalással, bankkártyával és 90 %-uk 48 órán belül eljut a vásárlókhoz.

Gazdasági információk

Cégalapítás dátuma
2006.

Kapcsolattartó személyek

Sasvári Anna - Más

E-mail
Üzenet küldése

  Vélemények

  Szalai Lucia
  5 Csillagok

  ünnepekre

  , 2009. december 12.

  fenomenális!!minden ünnepre találok itt ékszert gyors kiszolgálás segítőkész eladó és mendenekelőtt győnyörű ékszerek! Nekem ha hirtelen kiszolgálás kell azonnal ide fordulok tanácsokért és termékekért!
  Címkék: ## esküvői és báli ékszergarnitúrák. üveg virág# üvegfigura# hógömb# vésett kristály dísztárgyak. szezonális (karácsonyi# húsvétiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Írjon véleményt a(z) Üvegpalota webáruház - www.uvegpalota.hu részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  CYLEX Árajánlatkérések

  Termékek

  Szeretlek
  Szív küldi ajándékok
  Az Üvegpalota „Szív küldi” ajándékai romantikus hangulatú üveg- vagy kristály nyakláncok, mókás üvegfigurák, üvegszobrok, üvegvirágok. Kedvesen romantikus, természet-közeli motívumok jellemzik ezt a válogatást, amelyeknek eredete több száz évre vezethető vissza, de talán a Viktoriánus
  Termékleírás
  Hableány
  Alkalmi ékszer garnitúrák
  Amilyen változatosak az alkalmak és az egyedi elvárások, olyan széles az alkalmi ékszergarnitúrák választéka is. Az üveggyöngyök minden különösebb többlet hókusz-pókusz nélkül is szépen szórják a fényt.
  Termékleírás
  Fekete
  Rózsafüzérek
  A rózsafüzér a katolikus egyházban az ún. rózsafüzér imádsághoz használatos eszköz. Fő eleme egy kereszt és a gyöngyök, amelyek meghatározott szabályszerűség szerint követik egymást. A keresztet egy különálló gyöngyszem követi, majd három egymáshoz közelebb álló gyöngyszem, majd ismét egy
  Termékleírás
  Jégvirág
  Üvegvirágok
  A szép, színes üvegvirágok – stílustól függően – vidám színfoltjai, vagy elegáns díszei a szobának. Nem hervadnak el és így hosszú évek múlva őrzik az emlékeket. A szép színes üvegvirágok egy része úgy készül, hogy egy gázégő előtt a felmelegített üvegből szirmokat és leveleket formáznak
  Termékleírás
  Diána
  Esküvői ékszerek
  Ékszer garnitúra esküvőre, ha Te vagy a menyasszony, ha Te vagy a koszorúslány, ha Te vagy az, aki valóban hasznos ajándékkal szeretnéd meglepni az arát. Az esküvők nagy divatja a fehér vagy krém (pezsgő, ekrü) színű gyöngy ékszer és a kristály, igazodva a ruha színéhez.
  Termékleírás
  Jávorszarvas
  Üvegfigurák és üvegszobrok
  Üvegfigurák és üvegszobrok sokféle stílusban. Színesek, vagy áttetszőek, mókásak, vagy komolyak, kicsik, vagy nagyok. Amilyet csak szeretnél … Az apró, színes üvegfigurák ún. lámpaüveg technikával, kézzel készülnek. Általában vidámak és kedves hangulatúak, mint pl.
  Termékleírás
  Bika
  Dísztárgyak Swarovski kristállyal
  A Swarovki kristállyal díszített, krómozott vagy aranyozott acél figurák (csillagjegyek, állatok, hangszerek, stb.) magas minőségű, kreatív ajándékok.
  Termékleírás

  Szolgáltatás

  Hírek

  Cikkek

  Eladó

  Termékek, szolgáltatások


  Szolgáltatási helyek

  www.uvegpalota.hu - az egész országban!

  Fizetési lehetőségek

  • Készpénz
  • MasterCard
  • Visa
  • Banki átutalás
  Facebook Google+


  Google+


  Hasonló cégek a közelben


  1. Távolság: 660 m
   ----
   1031  Budapest

  2. Távolság: 1.76 km
   Zaránd U. 1.
   1031  Budapest

  3. Távolság: 1.81 km
   Rákóczi Utca 36.
   1039  Budapest

  4. Távolság: 2.00 km
   Bécsi út 267.
   1037  Budapest
  5. Karácsony Sándor Utca 14.
   1039  Budapest

  6. Távolság: 2.10 km
   Szentendrei út 34
   1035  Budapest

  Kulcsszavak

  Kulcsszavak:

  Nyaklánc, Fülbevaló, Bizsu, Karkötő, Gyöngy, Gyűrű, Divatékszer, Kristály, Swarovski, Ékszergarnitúra, Klipsz, Üvegékszer, Medálok, Függő, Swarovski Kristály, Üveggyöngy, Charm, Karláncok, Alkalmi Ékszer, Kitűző, Karácsonyi Ajándék, Üvegfigura, Esküvői Ékszerek, Ajándék, Ajándéktárgy, Esküvő, Üveg, Névnap, Karácsony, Menyasszony, Szalagavató, Bross, Egyedi Ajándék, Nyakörv, Valentin Nap, Kegytárgy, Ajándékcsomag, Fejdísz, Évforduló, Kereszt, Születésnapok, Anyák Napja, Születésnapi Ajándék, Nyak, Ólomkristály, Rózsafüzér, Nőnap, Tiara, Névnapi Ajándék, Diadém, Valentin Napi Ajándék, Üveg Virág, Kristály Ékszer, Anyák Napi Ajándék, Ajándék Évfordulóra, Elegáns Ékszer, Báli Ékszer, Strassz Ékszer, Ékszer Szett, Nőnapi Ajándék, Choker, Lámpaüveg, Menyasszonyi Ékszerek